söndag 27 maj 2007

Ojoj, vilken helg!

Full fart hela helgen har det varit. Men det har varit roligt, riktigt roligt!

I lördags så var vi på Riddarspelen vid Ekenäs slott. Mamma kom och hämtade oss runt halv 11. Och det tog inte så lång tid att åka dit som vi trodde. Så vi var där redan strax innan 11, och då hade vi ändå varit och tagit ut pengar innan. Och herrejävlar vad med bilar det var där. Det var värsta karavanen på vägen ut dit, och alla skulle ju så klart till samma ställe. Efter att ha köpt biljett så var klockan 11.15, och vi gick och satte oss vid "uppvisningsplatsen" på en gång, annars hade det nog varit svårt att hitta platser. Det vart lite segt där ett tag, men sen kom ju gycklarna, och Åsa börjar självklart skratta åt precis allting :P Vart lite tävling där mellan dom två sidorna, hehe.
Sen började ju själva riddarspelet. Och jag måste säga att jag är grymt imponerad av ryttarna, vilken kontroll dom har över sina hästar. Det syns att dom har suttit på dom där ryggarna ett bra tag.
Det var riktigt skoj, och spännande. Jag är mycket nöjd med den där dagen :)

Och vi ska åka dit nästa år igen har vi bestämt :) Och den gången ska vi ha med oss lite mat, så man kan sitta på gräsmattan och äta, det saknades den här gången. Helen, hänka på oss vettja! :P

Och idag var det ju kanaldagen ute i Berg. Gratis buss var det ut dit, bara att tacka och ta emot. När vi väl kom dit så insåg vi snabbt att det inte var mycket att ha egentligen. Men helikoptershowen var lite intressant faktiskt. Och Dennis blev lite sugen på att gå med i hemvärnet. Får väl se hur det blir med det :) Sen fick vi också veta att Försvarsmakten söker efter fodervärdar till hundar, vilket innebär att man har hand om dom i ca 2 år, sen får dom gå igenom en massa tester och se ifall dom passar till att arbeta med. Det vart vi väldigt sugna på, så får se hur det blir med den saken också :)

Bilder från Riddarspelet finns i min bilddagbok
Slänger säkert in dom få bilderna jag tog från Kanaldagen där också så småningom :)

Nu är jag trött, har varit mycket upplevelser den här helgen. Ska sova så snart klockan har blivit lite mer. Ska upp ganska tidigt imorgon, ska ut till Ikea en sväng och kika lite :)

Så nattinatt på er.
Ha det bra!

Inga kommentarer: